Welkom

hoe werkt het

Uw aangegeven tekst wordt er met de hand ingeslagen.
Bij elk product staat er ook een foto met welke symbolen wij hebben. Geef deze in uw eigen tekst aan door deze tussen haakjes aan de tekst toe te voegen.

Voorbeeld: (1) Love you (1)
Symbool 1 (de 3 hartjes) zijn losse hartjes, als ze neergezet worden als (1) gebruiken we ze alle 3. Wil je alleen de kleinste of middelste geef dit dan aan met (1A). Dus groot 1A middel 1B klein 1C.

 Ook is het mogelijk tekst aan de binnenkant te zetten. Hou dit zo kort mogelijk. Dit omdat je altijd iets doorslag hebt aan de andere kant.
Daardoor zijn de munten ook niet tweezijdig te beslaan. 

Er zijn ook mannen armbanden, vanaf 10mm word ook door mannen gedragen. Voor mannen komt de tekst wat stoerder over als er alleen hoofdletters gebruikt worden.

Type de tekst dan ook in hoofdletters.

Verkleuren

koper verkleurd bij het dragen, door vocht en door de zuurstof in de lucht. Dit is zo opgelost met poetsen. Bij de een gebeurd dit sneller als bij de ander.

Bij aankoop van een koperen band sturen wij een bakje poets mee om uw sieraad mooi te houden. Ook aluminium kan verkleuren probeer daarom zoveel mogelijk te vermijden dat uw sieraden in direct contact komen met crème of parfum. 
Ook is het advies om de armbanden niet telkens te buigen.

Retour

Alle handgemaakte, persoonlijke sieraden kunnen niet geretourneerd worden. Dit omdat de sieraden speciaal voor u gemaakt zijn.


© 2016 Djens. All Rights Reserved.
Webshop design by Child-IT